close icon-arrow-right icon-arrow icon-file icon-link icon-heart icon-mouse icon-linkedin icon-twitter icon-facebook icon-search icon-heart icon-mouse icon-computer
BOVO | Tweede aanmeldperiode

Als uw kind nog geen plaats heeft

Vanaf dinsdag 14 april kunt u uw kind weer aanmelden op een middelbare school die nog plek heeft in de BOVO regio Haaglanden. U kunt een (nieuw) aanmeldformulier ophalen bij de basisschool en inleveren bij de middelbare school waar u uw kind wilt aanmelden.

Mocht uw kind niet zijn toegelaten op een school van de voorkeurslijst of heeft u uw kind nog niet eerder aangemeld op een middelbare school, dan kunt u uw kind vanaf dinsdag 14 april 2020 op een (andere) middelbare school aanmelden.

Er hoeft geen voorkeurslijst meer te worden ingevuld, maar het aanmeldformulier moet wel op de middelbare school van keuze worden ingeleverd. U kunt een aanmeldformulier halen bij de basisschool van uw kind.

Aanmeldingen die op 14 april 2020 binnenkomen bij een middelbare school, tellen allemaal als gelijktijdig binnengekomen. Komen er deze dag meer aanmeldingen binnen dan dat er plekken zijn, dan zal de school loten. Deze loting bepaalt de volgorde waarop de school de aanmelding behandelt. Dit betekent dat de school kijkt of zij uw kind kunnen toelaten. U krijgt woensdag 15 april om 10.00 uur bericht over de loting.

Aanmeldingen vanaf woensdag 15 april gaan op volgorde van binnenkomst.

Let op: 

  • U ontvangt bij het aanmeldformulier geen voorkeurslijst meer.
  • Kijk op de website van de school op welke manier u uw kind in deze periode vanaf 14 april kunt aanmelden op die school.
  • U meldt uw kind alleen aan bij de middelbare school van uw keuze.

Vanaf vrijdag 10 april 2020 wordt het overzicht met beschikbare plaatsen gepubliceerd op de digitale scholenwijzer. Op dit overzicht worden de beschikbare plekken 'real-time' bijgehouden. Dit betekent dat als er een wijziging is in het aantal plekken op een school, dit direct zichtbaar wordt op het overzicht. De middelbare school past het aantal beschikbare plekken aan bij elke wijziging in het aantal beschikbare plekken.

Klik HIER om naar de Scholenwijzer te gaan.