close icon-arrow-right icon-arrow icon-file icon-link icon-heart icon-mouse icon-linkedin icon-twitter icon-facebook icon-search icon-heart icon-mouse icon-computer
BOVO | Tweede aanmeldperiode

Als uw kind nog geen plaats heeft

Vanaf woensdag 17 april kunt u uw kind weer aanmelden op een middelbare school die nog plek heeft in de BOVO regio Haaglanden. U kunt een (nieuw) aanmeldformulier ophalen bij de basisschool en inleveren bij de middelbare school waar u uw kind wilt aanmelden.

Mocht uw kind niet zijn toegelaten op een school van de voorkeurslijst of heeft u uw kind nog niet eerder aangemeld op een middelbare school, dan kunt u uw kind vanaf woensdag 17 april 2019 op een (andere) middelbare school aanmelden.

Deze aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Er hoeft geen voorkeurslijst meer te worden ingevuld, maar het aanmeldformulier moet wel op de middelbare school van keuze worden ingeleverd. U kunt een aanmeldformulier halen bij de basisschool van uw kind.

Let op: 

  • U ontvangt bij het aanmeldformulier geen voorkeurslijst meer.
  • Kijk op de website van de school op welke manier u uw kind in deze periode vanaf 17 april kunt aanmelden op die school.
  • U meldt uw kind alleen aan bij de middelbare school van uw keuze.
  • Leerlingen worden op volgorde van binnenkomst toegelaten.

Vanaf woensdag 17 april wordt het overzicht met beschikbare plaatsen gepubliceerd op de digitale scholenwijzer. Op dit overzicht worden de beschikbare plekken 'real-time' bijgehouden. De middelbare school past het aantal beschikbare plekken aan bij elke wijziging in het aantal beschikbare plekken.

Klik HIER om naar de Scholenwijzer te gaan.

Handige links