close icon-arrow-right icon-arrow icon-file icon-link icon-heart icon-mouse icon-linkedin icon-twitter icon-facebook icon-search icon-heart icon-mouse icon-computer
BOVO | Informatie voor ouders

Voor een soepele overgang van basisschool naar middelbare school

Informatie voor ouders
BOVO | Doorway ouders

Informatie voor ouders

Uw kind gaat volgend jaar naar de middelbare school. Dat is natuurlijk een spannende tijd. Om u goed voor te bereiden op alles wat bij deze overstap komt kijken, krijgt u informatie van de basisschool van uw kind. Daarnaast hebben wij deze website voor u gemaakt, zodat u alles kunt lezen wat er bij de overstap naar de middelbare school komt kijken. Ook hebben we een paar informatiefolders voor u, klik daarvoor op onderstaande link:

Lees meer

Een middelbare school kiezen

Voor de kerstvakantie ontvangt u van de basisschool het voorlopige basisschooladvies van uw kind. Hierbij ontvangt u ook lijst met scholen die passen bij het basisschooladvies. Na de kerstvakantie kunt u van 6 tot en met 31 januari naar de open dagen van de middelbare scholen.

Lees meer

Digitaal aanmelden

Sommige basisscholen doen mee met digitaal aanmelden. Dit betekent dat ouders van basisschoolverlaters van deze scholen hun kind digitaal, dus via de computer, kunnen aanmelden.

Lees meer