Vacature

Formele functietitel Projectmedewerker
Sluitingsdatum 22 januari 2021
Startdatum 1 februari 2021
Soort dienstverband Parttime
FTE 0,4000
Aard dienstverband Tijdelijke aanstelling voor de duur van 12 maanden i.v.m. project

 

Organisatie

De Stichting Regionaal Samenwerkingsverband Passend Voortgezet Onderwijs Den Haag e.o. (SWVZHW) bestaat uit 17 schoolbesturen met 61 scholen voor Voortgezet (Speciaal) Onderwijs, die samen verantwoordelijk zijn voor het bieden van een passende onderwijsplaats voor ruim 36.000 leerlingen in de regio. Het samenwerkingsverband streeft ernaar dat alle VO-leerlingen in de regio een passend diploma kunnen behalen, onafhankelijk van hun ondersteuningsbehoefte, of een passende en duurzame plek op de arbeidsmarkt en in de maatschappij innemen.

 

BOVO

De overstap van leerlingen van het basisonderwijs (po) naar het voortgezet onderwijs (vo) verloopt in de regio Haaglanden volgens de BOVO-procedure. Alle scholen in Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk nemen deel aan deze werkwijze en houden zich aan de gemaakte afspraken. De BOVO-procedure beoogt een soepele overgang van po naar vo, waarbij de basisschoolverlater op de best passende plek in de brugklas terecht komt.

 

In verband met het project scholenwijzer 2.0., zoekt team BOVO een nieuwe collega!

 

Project scholenwijzer 2.0.

Binnen regio Haaglanden gaan duizenden kinderen jaarlijks naar de kleuteropvang, starten op een basisschool, stappen over naar een middelbare school en gaan uiteindelijk veelal naar het mbo of hoger onderwijs. Deze processen vergen veel organisatie en moeten voor ouders en hun kinderen zo duidelijk mogelijk zijn zodat zij weloverwogen keuzes kunnen maken. Gemeente Den Haag heeft o.a. de website scholenwijzer ontwikkeld om ouders en leerlingen informatie te verschaffen over de verschillende onderwijsinstellingen binnen de regio Haaglanden.
Deze scholenwijzer en de onderliggende applicatie wegwijzer is toe aan vernieuwing – vandaar het project Scholenwijzer 2.0. De onderzoeksfase is afgerond. Het project scholenwijzer is dit jaar gekomen in de ontwerp- en realisatiefase. Het doel is om met het hele scholenveld van kleuteropvang tot universiteiten dit jaar tot een goed werkende website te komen. Aan het eind van het jaar moet de website “live gaan”.

 

Functie-eisen

Profiel

De projectmedewerker heeft een belangrijke rol in het verbinden van alle partijen, denk hierbij aan technisch ontwikkelaars, stakeholders, beheerder en de eigenaar om dit doel te halen. Het is belangrijk dat je goede contacten onderhoudt met het werkveld en onze partners. Je rapporteert en draagt verantwoording af aan de projectleider (programmanager BOVO).

 

Ben je op zoek naar een dynamische functie als projectmedewerker in een organisatie met een sterk maatschappelijk belang? Dan zoeken wij jou!

 

Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt relevante werkervaring op het gebied van projectmanagement;
 • Ruime ervaring met het handelen en wandelen binnen het onderwijs in de regio Haaglanden is een pré;
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

 

Taken

 • Zorgen dat alle partijen op tijd hun taken beginnen, uitvoeren en afronden;
 • Bewaken van het tijdspad en de voortgang van het project;
 • Het deelnemen aan de project- en regiegroep;
 • Partijen met elkaar in gesprek brengen en doorverwijzen naar elkaar;
 • Verzorgen van de projectadministratie;
 • Bijeenkomsten organiseren en vergaderingen organiseren.

 

Daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen en competenties:
Zelfstandig, resultaatgericht, natuurlijk overwicht kunnen uitstralen, organisatorisch sterk, samenwerken, luisteren, bewegen in een complex werkveld, structureren, planmatig werken, rapportage vaardigheden.

 

Arbeidsvoorwaarden

Het team

Je maakt deel uit van de BOVO, dit is een bevlogen team met warme collega’s die zich dagelijks met hart en ziel in zetten voor de ruim 36.000 leerlingen in de regio.

 

Salarisschaal

Schaal 9, CAO VO

 

Wat het SWV verder biedt:

 • Een vakantietoeslag van 8% op basis van een fulltime dienstverband (mei);
 • Een eindejaarsuitkering van 8% op basis van een fulltime dienstverband (december);
 • Een voor meerdere doeleinden inzetbaar IKB budget van 50 uur per jaar op basis van een fulltime dienstverband;
 • Een pensioendeelname bij het ABP;
 • Een jaarlijkse salarisverhoging d.m.v. een periodiek in augustus mits het functioneren voldoende is;
 • Een wettelijk vakantieverlof van 160 uur + een bovenwettelijke aanvulling van 266 uur = 426 vakantieverlofuren per schooljaar inclusief erkende feestdagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (IPAP Loyalis);
 • Een reiskostenvergoeding vanaf 8.0 km per enkele reis;
 • Vakbondsregeling (fiscale uitruil contributiekosten);
 • Een salderingsregeling (fiscale uitruil reiskosten).

Sollicitatie informatie

 

Vragen?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Conny Hartman, teamleider BOVO, 06 21 35 24 77 (maandag t/m vrijdag).

 

Geïnteresseerd?

Stuur je motivatiebrief en curriculum vitae uiterlijk 22 januari a.s. naar vacatures@swvzhw.nl.

 

VOG e.a.

Een geldige VOG is nadrukkelijk vereist. Het opvragen van referenties kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Dit wordt vooraf met de kandidaat besproken indien van toepassing.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.