close icon-arrow-right icon-arrow icon-file icon-link icon-heart icon-mouse icon-linkedin icon-twitter icon-facebook icon-search icon-heart icon-mouse icon-computer
vanaf woensdag 25 april: AANMELDEN OP VOLGORDE VAN BINNENKOMST (klik hier voor de lijst met beschikbare plaatsen)
BOVO | po-vo procedure

Po-vo procedure

Jaarlijks stappen ruim 6500 leerlingen over van de basisschool naar het voortgezet onderwijs. In de BOVO regio Haaglanden zijn afspraken gemaakt tussen de po- en vo-schoolbesturen om de overstap voor alle leerlingen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Nieuwe aanmeldprocedure 2017-2018

BOVO | Nieuwe aanmeldprocedure

Ouders mogen zich vanaf dit schooljaar aanmelden op meerdere scholen. De BOVO-procedure is aangepast om dit mogelijk te maken. Klik op de infographic voor een schematische weergave van de aanmeldprocedure. Op de homepage van deze site vindt u chronologisch per periode de ingang naar informatie over elke stap die scholen en leerlingen in het laatste basisschooljaar nemen bij de overgang naar het voortgezet onderwijs.

BOVO-procedureboek 2017-2018

Het BOVO-procedureboek bevat alle wettelijke bepalingen en regionale afspraken in de BOVO regio Haaglanden rondom de overstap van po naar vo.

BOVO-jaaroverzicht 2017-2018

Het BOVO-jaaroverzicht bevat alle stappen van de BOVO-procedure tussen augustus en juli van het schooljaar. Het is een chronologisch overzicht van de stappen, waarbij onderscheid gemaakt wordt tussen po en vo. Lees ook het beknopte overzicht van de belangrijkste wijzigingen van de procedure ten opzichte van voorgaande jaren.

BOVO-nieuwsbrieven

Hier vindt u de nieuwsbrieven van schooljaar 2017-2018.

Meldt u aan voor de BOVO-nieuwsbrief.