close icon-arrow-right icon-arrow icon-file icon-link icon-heart icon-mouse icon-linkedin icon-twitter icon-facebook icon-search icon-heart icon-mouse icon-computer
19 september: VOORLICHTINGSBIJEENKOMST BOVO-PROCEDURE 2018-2019
BOVO | po-vo procedure

Po-vo procedure

Jaarlijks stappen ruim 6500 leerlingen over van de basisschool naar het voortgezet onderwijs. In de BOVO regio Haaglanden zijn afspraken gemaakt tussen de po- en vo-schoolbesturen om de overstap voor alle leerlingen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Nieuwe aanmeldprocedure 2018-2019

BOVO | Nieuwe aanmeldprocedure

Ouders mogen zich sinds schooljaar 2017-2018 aanmelden op meerdere scholen. De infographic geeft een schematische weergave van de aanmeldprocedure voor het komende schooljaar. De vernieuwde infographic wordt binnenkort gepubliceerd.

Op de homepage van deze site vindt u chronologisch per periode de ingang naar informatie over elke stap die scholen en leerlingen in het laatste basisschooljaar nemen bij de overgang naar het voortgezet onderwijs.

BOVO-jaaroverzicht 2018-2019

Het BOVO-jaaroverzicht bevat alle stappen van de BOVO-procedure tussen augustus en juli van het schooljaar. Het is een chronologisch overzicht van de stappen, waarbij onderscheid gemaakt wordt tussen po en vo.

BOVO-procedureboek 2018-2019

Het BOVO-procedureboek bevat alle wettelijke bepalingen en regionale afspraken in de BOVO regio Haaglanden rondom de overstap van po naar vo. Binnenkort zal het vernieuwde procedureboek worden gepubliceerd en verspreid onder de scholen.

BOVO-nieuwsbrieven

Hier vindt u het archief van de nieuwsbrieven