07dec

Webinar ouderrol/digitaal aanmelden – concept

15.30 - 16.30
Online

De wereld wordt steeds digitaler, en ook in de BOVO-procedure kan steeds meer online. Voor ouders is er al een paar jaar de ouderrol, waarmee ouders bijvoorbeeld hun kind digitaal kunnen aanmelden. Vanaf volgend schooljaar (2023-2024) wordt digitaal aanmelden de standaard, dus we hopen dat veel po-scholen (een deel van) hun ouderpopulatie dit schooljaar al digitaal laten aanmelden.

In dit webinar krijg je extra uitleg over de ouderrol/digitaal aanmelden en hoe het nu precies werkt in POVO OT waarbij je ook alvast te zien krijgt hoe de vernieuwde ouderrol eruit komt te zien.

Het webinar is op 7 december 2022 om 15.30 uur en het duurt ongeveer een uur. Je hoeft je niet aan te melden. De link voor dit webinar vind je terug in de nieuwsbrief van 15 november 2022. Deze plaatsen we ook in Onderwijs Transparant. We sturen de mailing met de link op de dag van het webinar nog een keer. Je mag de link ook doorsturen naar collega’s. Het webinar is gericht op het po, maar geïnteresseerde collega’s uit het vo zijn ook van harte welkom!

Aanmelden voor dit webinar is niet nodig.

delen