close icon-arrow-right icon-arrow icon-file icon-link icon-heart icon-mouse icon-linkedin icon-twitter icon-facebook icon-search icon-heart icon-mouse icon-computer
Klik HIER voor het overzicht met beschikbare plekken op de middelbare scholen
BOVO | ouderinlog

De ouderinlog in POVO OT

Naast het aanmelden met het regionale aanmeldformulier bestaat er de mogelijkheid voor ouders om hun kind digitaal aan te melden. De po-school kiest of zij hieraan meedoet. Ouders van scholen die hieraan meedoen kunnen in een (afgeschermd) deel van de applicatie (POVO OT) inloggen en hun kind aanmelden en zelf de voorkeurslijst invoeren in de applicatie. Na het definitief maken van de aanmelding wordt deze automatisch zichtbaar in de applicatie voor de vo-school van eerste keuze.

Ouders die niet digitaal aanmelden hebben wel de mogelijkheid om digitaal berichten te ontvangen van BOVO. Hiervoor kan er gekozen worden voor berichtgeving via de e-mail of via een inlog in een (afgeschermd) deel van applicatie. Wanneer de aanmelding van hun kind geregistreerd is en wanneer de leerling een plek heeft (of is uitgeloot bij de centrale loting & matching) krijgt de ouder een bericht. Afhankelijk van hun keuze krijgen ze een e-mail met het bericht, of een e-mail dat het bericht klaar staat in hun omgeving in de applicatie.