close icon-arrow-right icon-arrow icon-file icon-link icon-heart icon-mouse icon-linkedin icon-twitter icon-facebook icon-search icon-heart icon-mouse icon-computer
20 november: BOVO uitwisselingsmarkt
BOVO | Contact

Contact voor scholen

Deze website is bedoeld voor medewerkers van scholen, die meer willlen weten over de BOVO-procedure. Heeft u een vraag? Kijk dan eerst bij veelgestelde vragen. Zit het antwoord op uw vraag er niet bij en bent u van een school, dan kunt u contact opnemen met de BOVO-servicedesk.

Let op: Ouders kunnen met vragen terecht bij veelgestelde vragen voor ouders of bij de basisschool van hun kind of de middelbare school waar hun kind is aangemeld.

Onderwijs Servicedesk Haaglanden

BOVO team
BOVO-team

De BOVO-servicedesk is onderdeel van de Onderwijs Servicedesk Haaglanden en vormt het aanspreekpunt voor medewerkers van scholen. Wij ontvangen uw vraag bij voorkeur per e-mail; bij dringende vragen kunt u ons ook telefonisch bereiken.

Contactgegevens BOVO-servicedesk voor scholen

De Onderwijs Servicedesk Haaglanden voor scholen is dagelijks bereikbaar tussen 9.00 en 16.30 uur via:

E-mail: servicedesk@bovohaaglanden.nl
Telefoon: 070 – 315 63 50

BOVO Haaglanden
Regulusweg 11 (2e etage)
2516 AC Den Haag

Locatie Google Maps

Let op: de Onderwijs Servicedesk is alleen bedoeld voor scholen. Vragen van ouders kunnen niet in behandeling worden genomen. Ouders kunnen met vragen terecht bij veelgestelde vragen voor ouders of bij de basisschool van hun kind of de middelbare school waar hun kind is aangemeld.

Contactgegevens voor ouders

Ouders kunnen met vragen terecht bij veelgestelde vragen voor ouders of bij de basisschool van hun kind of de middelbare school waar hun kind is aangemeld.

 

Centrale helpdesk voor ouders
Vanaf woensdag 25 maart en woensdag 8 april 2020 zal de centrale helpdesk voor ouders tijdelijk geopend zijn voor uw vragen omtrent het toelatingsbesluit van uw kind en de verdere procedure.
De centrale helpdesk is bereikbaar via:

070 217 05 76
ouderhelpdesk@bovohaaglanden.nl

De exacte openingstijden zullen op deze pagina gepubliceerd worden.