close icon-arrow-right icon-arrow icon-file icon-link icon-heart icon-mouse icon-linkedin icon-twitter icon-facebook icon-search icon-heart icon-mouse icon-computer
Klik HIER voor het overzicht met beschikbare plekken op de middelbare scholen
BOVO | Contact

Contact

Deze website is bedoeld voor medewerkers van scholen, die meer willlen weten over de BOVO-procedure. Heeft u een vraag? Kijk dan eerst bij veelgestelde vragen. Zit het antwoord op uw vraag er niet bij en bent u van een school, dan kunt u contact opnemen met de BOVO-servicedesk.

Let op: Ouders kunnen met vragen terecht op het oudergedeelte van deze website, bij veelgestelde vragen voor ouders of bij de basisschool van hun kind of de middelbare school waar hun kind is aangemeld.

Onderwijs Servicedesk Haaglanden

BOVO team 2019
BOVO-team

De BOVO-servicedesk is onderdeel van de Onderwijs Servicedesk Haaglanden en vormt het aanspreekpunt voor medewerkers van scholen. Wij ontvangen uw vraag bij voorkeur per e-mail; bij dringende vragen kunt u ons ook telefonisch bereiken.

Let op: de Onderwijs Servicedesk is alleen bedoeld voor scholen. Vragen van ouders kunnen niet in behandeling worden genomen, u wordt altijd terugverwezen naar de (basis-)school.

Contactgegevens BOVO-servicedesk voor scholen

De Onderwijs Servicedesk Haaglanden voor scholen is dagelijks bereikbaar tussen 9.00 en 16.30 uur via:

E-mail: servicedesk@bovohaaglanden.nl
Telefoon: 070 – 315 63 50

Contactgegevens voor ouders

Ouders kunnen met vragen terecht op het oudergedeelte van deze website, bij veelgestelde vragen voor ouders of bij de basisschool van hun kind of de middelbare school waar hun kind is aangemeld.

Vanaf woensdag 25 maart en vanaf woensdag 8 april 2020 zal de centrale helpdesk voor ouders tijdelijk geopend zijn voor uw vragen omtrent het toelatingsbesluit van uw kind en de verdere procedure.

Centrale helpdesk voor ouders

Vanaf woensdag 25 maart en donderdag 16 april 2020 zal de centrale helpdesk voor ouders tijdelijk geopend zijn voor uw vragen omtrent het toelatingsbesluit van uw kind en de verdere procedure.
De centrale helpdesk is bereikbaar via:

070 217 05 76
ouderhelpdesk@bovohaaglanden.nl

 

Openingstijden:

Let op: buiten deze periode kunt u terecht bij de school voor uw vragen.