close icon-arrow-right icon-arrow icon-file icon-link icon-heart icon-mouse icon-linkedin icon-twitter icon-facebook icon-search icon-heart icon-mouse icon-computer
Het BOVO Jaaroverzicht 2019-2020 is gereed
nvt

Aanmelden voor de Kopklas

Leerlingen voor de Kopklas worden bij voorkeur tussen 1 oktober en 29 november 2018 aangemeld. Een aangemelde leerling krijgt dan te horen of hij/zij wordt toegelaten voor de eerste aanmeldingsperiode (9 februari 2019). Ook na 29 november 2018 kan er bij de Kopklas nog aangemeld worden. Er is dan echter geen garantie dat de leerling voor de eerste aanmeldingsperiode bericht krijgt.

Bij de aanmelding moet het OKR gereed te zijn. Po-scholen moeten het rapport voor deze leerlingen dus op tijd invullen in POVO OT.

Let op: bij potentiĆ«le Kopklas-leerlingen is het nodig om een intelligentieonderzoek af te nemen. Twijfelt u of een leerling in aanmerking komt? Dan is het raadzaam dit tijdig met uw onderwijsadviseur van het onderwijsadviesbureau HCO te bespreken. U kunt ook zelf contact opnemen met HCO: 070 - 448 28 28. De website www.haagsekopklas.nl beschrijft de aanmeldingsprocedure uitgebreid. Ook op Scholenwijzer staat meer informatie over de Kopklas.