close icon-arrow-right icon-arrow icon-file icon-link icon-heart icon-mouse icon-linkedin icon-twitter icon-facebook icon-search icon-heart icon-mouse icon-computer
Klik HIER voor het overzicht met beschikbare plekken op de middelbare scholen
Aanmelden na de tweede aanmeldingsperiode

Aanmelden na de tweede aanmeldingsperiode

Op 16 april 2020 wordt de tweede aanmeldingsperiode met een centrale loting en matching afgesloten. Alle betreffende ouders krijgen die dag bericht over het aanbod tot toelating.

Vanaf donderdag 7 mei 2020, 10.00 uur wordt de capaciteit van de scholen zichtbaar op de digitale scholenwijzer. Deze capaciteit wordt bij elke wijziging automatisch aangepast. Het is dus van groot belang dat vo-scholen hun capaciteit nauwgezet bijhouden. Ouders zijn zodoende altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Op maandag 11 mei 2020 ontvangen ouders die zich nog willen aanmelden op een vo-school een nieuw aanmeldformulier van de basisschool.
Let op: na de tweede aanmeldingsperiode bevat het aanmeldformulier geen voorkeurslijst meer.

Toelating wordt bepaald op volgorde van binnenkomst, tenzij op woensdag 13 mei sprake is van overaanmelding. Bij overaanmelding geldt: alle aanmeldingen op woensdag 13 mei tot 17.00 uur, worden behandeld alsof deze gelijktijdig zijn binnengekomen. Vervolgens vindt een loting plaats om de volgorde van behandeling te bepalen. De betreffende ouders worden uiterlijk donderdag 14 mei, 10.00 uur geïnformeerd over de uitkomst van de loting